EGYEDI ÜVEGAJTÓ  ( Képgaléria ITT és ITT)

A KERET NÉLKÜLI NYÍLÓ ÜVEGAJTÓ

Minden üvegajtó egyedi méretre készül, ezért bárhol kivitelezhető. Az meglévő ajtó könnyen kicserélhető üvegajtóra a jelenlegi tok megmaradhat, de tok nélkül is szerelhető. A beépítéskor bontásra nincs szükség.

Az üvegajtó kialakítható oldalzsanéros rögzítéssel, pl. ha a padló nem fúrható, vagy alsó és felső forgásponttal, padlófékkel például irodaházakban

A nyíló üvegajtó opcionálisan  szerelhető zárral, kilinccsel, tolópajzzsal, vagy kézfogóval.

A KERET NÉLKÜLI ÜVEG TOLÓAJTÓ, VAGY TOLHATÓ ÜVEGAJTÓ

Az üveg tolóajtókat  a legjobb minőségű DORMA szerelvényekkel szereljük, hogy biztosak lehessünk a hosszú távú tökéletes működésben, a kifogástalan minőségben. Az üvegajtó szerelése felső, vagy oldalfali függesztéssel történik, a  padlóba nem kerül vezetősín. Igény esetén padlózárral zárható, MINIMUN 8-10 mm vastag edzett üveget alkalmazunk, mert ez abszolút biztonságos üvegajtó esetében is, így még a véletlen baleseteket, vagy üvegtöréseket is kizárjuk.

 Az üvegajtó előnyei:

Rendkívül biztonságos, az üvegajtó minimum 8-10 mm vastag edzett üvegből készül.

Az üvegajtó úgy zár el két teret egymástól, hogy átengedi a fényt.

Egyedi üvegajtó készítése során lehetőség van bármilyen minta elkészítésére, ezzel valóban egyedi jelleget kap minden üvegajtó!

Minden üvegajtó tokkal és tok nélkül közvetlenül a falra szerelhető, bontást nem igényel.

A toló üvegajtó helytakarékos, vezetősín nem csúfítja a padlóburkolatot.

Magas minőségű DORMA szerelvénycsaláddal kerül beépítésre, ez garantálja a hosszan tartó tökéletes működést, az exkluzív megjelenést.

Az üvegajtók könnyen nyithatók, zárhatók, gyerekek által is. Sőt a gyerekek is bátran használhatják, könnyen mozgathatják.

 

Az üvegajtó tisztítása:

Az üvegajtók nem igényelnek speciális tisztítást. Egyszerű üveg/tükör/ablaktisztító folyadékkal befújjuk, majd száraz papírtörlővel letöröljük. A matt üvegajtókat minden esetbn savmart üvegből készítjük.

Tekintettel arra, hogy alsó vezetősín nem kerül beépítésre, könnyen tisztítható marad a padló is. Az üvegajtó tökéletes rögzítéséről a felső, vagy oldalsó felfüggesztés gondoskodik.

Az üvegajtó kivitelezési lehetőségei

Az üveg tipusa szerint: Lehet víztiszta, savmart, anyagában szinezett bronz, szürke züld, illetve kék. Egyedi fóliázott, dekorfóliázott, egyedi mintával savmart, egyedileg festett üvegajtók rendelhetők.

Az üvegajtó jellege szerint: Toló üvegajtó és nyíló üvegajtó egyaránt létesíthető, ennek módját a megrendelő igénye és a helyi adottságok határozzák meg.

Az üvegajtó rögzítés szempontjából lehet: Üvegpánttal zsanér jellegűen felfogatva (pl. szaunaajtók, beltéri üvegajtó), valamint alsó és felső forgásponttal rögzítve (pl. iroda, portál esetén üveg-üveg pántokkal)

Az üvegajtó és a felhasználó kapcsolata szempontjából: kilinccsel, tolópajzzsal, ajtógombbal, vagy többféle méretű és formájú ajtónyitó elemekkel, kagylógombokkal érintkezhetünk az üvegajtó használatakor.

 

Az üvegajtó zárhatósága szerint készítünk zárható és nem zárható üvegajtókat egyaránt. Ezt szintén a megrendelő igénye határozza meg. Tolóajtó esetén is van lehetőség zárásra. Opcionálisan forgásponttal szerelt üvegajtók esetén lehetőség van padlófékkel szereltetni az üvegajtót, mert ebben az esetben az automatika használat után visszaállítja az ajtót nyitott, vagy csukott állapotba, azaz megtartja az üvegatót 90 illetve 180 fokban.

Fentiekből egyértelműen kiderül, hogy számtalan üvegajtó létezik, tetszés szerint választható minden tulajdonsága. Igy mindenki megtalálja a számára megfelelő üvegajtót.

Amennyiben további segítségrevan szüksége, kérem hívja az alábbi számot, vagy írjon egy e-mailt elérhetőséggel, mi visszahívjuk Önt!

Üvegajtó kivitelezése országszerte! Várjuk megrendeléseiket! Egyedi üvegajtó 2 hét alatt!!!

2 év garancia, megbízható precíz kivitelezés!

Hívjon bizalommal, válassza a profit 9 év tapasztalatával!!! Nem ma kezdtük! :-)

06 30 200 9000

Szeretettel várjuk bemutatótermünkben: 1132 Bp. Váci út 60-62 (bővebben a kapcsolatok menüben)

06 30 200 9000, vagy (061)349-1947 e-mail: uveg@uvegtenger.hu

 

 Egyedi üvegajtó

 

Egyedi üvegajtó

 

 

 

 

Egyedi üvegajtó

 

 

 

Egyedi üvegajtó

 

Egyedi üvegajtó

 

Egyedi üvegajtó

 

Egyedi üvegajtó

 

Egyedi üvegajtó

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó


 

 

Egyedi üvegajtó

 

 

 

Egyedi üvegajtó

 
üveges, üvegezés, üveges, üveg, tükör, üvegezés Budapest, üveg, üveges, egyedi, dekorüveg, üvegezés, uveges, üvegezés, zuhanykabin, zuhanyajtó, üvegajtó, kirakat üvegezés, kádparaván, színes, üvegfal, üvegkorlát, tükör, üvegezés, képkeretező, edzett üveg, üveg, üveges, árak, hőszigetelő üveg, dekor, zuhanyajtó


Az oldalt .látogató nézte meg.